vXPRT

Visszahívás – vSphere Update 3

Úgy látszik az nagyvállalati szoftverek világát is elérte a játékok kiadásához hasonló folyamat, amikor is kevés/elégtelen tesztelés után kiadott termék használhatatlan, hibás. A sok javítás helyett azonban a VMware egyszerűen levette a letölthető csomagok listájából a “frissen” kiadott vSphere 7 Update 3 csomagokat, pontosabban a következőket:

Ezzel az elérhető legfrissebb kiadások a következők lettek:

A visszahívás oka, azok a kritikus hibák amelyek bizonyos esetekben lila képernyős halált okozhatnak, és veszélyeztethetik a virtuális környezet stabilitását.

Ígéretük szerint hamarosan – egyelőre pontos dátum nélkül – jön egy újabb update, amelyben javítják a hibákat. Ha még ESXi 7.0 U2/U2a/U2c/U2d verziójú rendszereink vannak, semmiképp se frissítsünk, várjuk meg a következő kiadást.

Ha már valamelyik csomag felkerült a szerverekre, nem szükséges azok eltávolítása, az eltávolított verziók is támogatottak. Van néhány ismert hiba amire már van javítás. Ezek megtalálhatóak ITT, ITT és ITT. Ha esetleg új hibába futnánk bele, akkor hibajegyet kell feladni.

Forrás: Vmware

Exit mobile version